Meer resultaten voor moderne badkamer

 
moderne badkamer
Gerealiseerde badkamers De Jong Sanitair.
ONTSPANNEN IN BAD OF DE SAUNA Het. BADKAMER ONTWERP OP MAAT Dit trendy badkamer ontwerp is in samenspraak met de klant helemaal op maat gemaakt. Als binnenhuisarchitect wist deze klant precies hoe de badkamer inrichting eruit moest. Deze moderne badkamer is ontworpen door De Jong Sanitair Tegelspecialist.
Moderne badkamer Bouwcenter.
Deze badkamer is voorzien van alle moderne gemakken en heeft een luxe uitstraling. Net alsof je een moderne badkamer binnenstapt van jouw favoriete hotel. Alles wat je nodig hebt en meer: van elegant en multifunctioneel douchepaneel, randloos hangend toilet met softclose zitting, riant wastafelblad met messcherpe chromen wandmengkraan tot praktische hoge spiegel met verlichting en designradiator.
Moderne badkamer.
WAT ZIE JE TERUG IN DE MODERNE BADKAMER? In veel moderne badkamers komt het gebruik van grote wandtegels met mozaïek accenten terug. Dit geeft de badkamer een ruimtelijke en moderne uitstraling.Het unieke karakter ontstaat door het gebruik van bijzondere materialen als chroom, glas en rvs.
Moderne badkamer Verwijst Uden Deurne.
De moderne badkamer is de ideale badkamer die alle trends trotseert en op een bijzondere manier oorspronkelijkheid en luxe uitstraalt. Uitgangspunten van een moderne badkamer zijn: minimalistisch, krachtig en overtuigend, met herkenbare vormen. In de combinatie met natuurlijke materialen wordt uw moderne badkamer een bron van bezinning.
Moderne badkamers strakke lijnen, mooi design en veel gadgets.
Moderne badkamer met slim design. In deze moderne badkamer wordt de ruimte door de schuin geplaatste wand verdeeld en ontstaat er ruimte voor twee compacte wastafels van Ideal Standard. Hierdoor oogt de moderne badkamer vriendelijk in de ruimte en maakt het mogelijk om in een compacte moderne badkamer een douche achter de 2 wastafels te plaatsen.
Badkamers, van Moderne badkamers tot Klassieke badkamers! Kloosterman Keukens Badkamers.
Badkamers in elke stijl. Een moderne badkamer of toch liever een nostalgische badkamer? Het kan allemaal en alle benodigde informatie kunt u vinden op onze website. Een klassieke badkamer is eigenlijk de badkamer van nu met een touch van toen.
Moderne badkamers: Inspiratie foto's' en tips.
Een moderne badkamer is een oase van helderheid en rust door het minimalistische en strakke karakter. In dit artikel zetten we de meest opvallende kenmerken van een moderne badkamer op een rijtje aan de hand van tips en inspiratie foto's.
Moderne badkamers Prachtige badkamers Sanitairwinkel.
Hieronder vindt u enkele producten die niet mogen ontbreken in een moderne badkamer. Een strak wit badmeubelset past goed in een moderne badkamer. Een waskom geeft uw badkamer een moderne luxe uitstraling. Een inloopdouche is populair en past perfect in een moderne badkamer.

Contacteer ons