Resultaten voor wastafel

 
wastafel
Alle wastafels voor je badkamer Badkamerconcurrent.nl.
Bepaal ook bij je keuze of je een kraan op je wastafel wilt, dan heb je een kraangat nodig, of dat je de kraan naast de wastafel plaatst of uit de muur laat komen. Ook voor je toiletruimte hebben wij een ruim assortiment fonteinen.
Wastafels Douche Concurrent.
Special Price 6900., Wastafel Larx XXL Opbouw. Afm: 460 x 165 x 460 MM. Normale prijs: 11900., Special Price 7900., Afm: 630 x 830 x 510 MM. Wastafel Proba Opbouw. Afm: 1000 x 90 x 450 MM. Wastafel Scala Opbouw.
Wastafels.
Geen producten geselecteerd. Nano wastafel 60cm. Nano wastafel 90cm. Keramische wastafel 75cm. Keramische wastafel 100cm. Keramische wastafel 100cm. Keramische wastafel 120cm dubbel. Keramische wastafel 120cm dubbel. BLIJF OP DE HOOGTE. Meld u aan voor onze nieuwsbrief! BLIJF OP DE HOOGTE.
Groot wastafel-assortiment Badkamerwinkel.nl.
Met een keuze uit de grote sortering wastafels van Badkamerwinkel.nl geniet je niet alleen elke dag van een praktische en fraai uitziende wastafel in de badkamer of toiletruimte, maar ook van een voordelige prijs. Een van de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een wastafel, is de grootte.
Wastafels kopen? BESLIST.nl Lage prijs, topkwailiteit.
Ideavit Solidbrio Wastafel 150x48x10cm rechthoek 0 kraangaten 2 wasbakken Solid surface witDeze dubbele wastafel heeft twee ronde wasbakken met een diameter van 35cm en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.Het matte, fluweelachtige oppervlak van de wastafel voelt prettig aan en is makkelijk schoon te maken en te onderhoudenWat is.
Wastafels.
Een tijdloos elegante oplossing voor gerieflijke badkamers met veel bergruimte: wastafels die onder een wastafelplaat worden aangebracht en één geheel vormen. Vrijhangend, met de achterzijde tegen de wand gemonteerd, komt de klassieker onder de wastafelvormen in zijn volledige schoonheid tot zijn recht. Vind de passende wastafel voor uw huis.
Wastafels / Wasbakken Baderie.
Kiest u voor een enkele of een dubbele wastafel? Een traditionele wastafel in wit of voor een gewaagd exemplaar in misschien wel zwart of met een motief. Voor elke badkamer is er wel een bijpassende wastafel te vinden bij Baderie!
Wastafels en wasbakken Badkamer met stijl Villeroy Boch.
Als meest gebruikte onderdeel van de badkamer moet hij daarom perfect bij uw badkamer en inrichtingstijl passen. Klassiek, country-look of urbaan design: maak een keuze uit talloze vormen, kleuren en designs van Villeroy Boch en maak uw wastafel tot een aantrekkelijk vormgevingselement in uw badkamer.

Contacteer ons